sâmbătă, 21 august 2010

Dezvoltare personala 1-2 septembrie 2010

Atelier de dramaterapie

"Descopera propriul rol"


Daca iti place teatrul sau pur si simplu iti doresti sa iti amintesti cat de usor era sa joci si sa te joci, vino intr-o calatorie a ta despre si pentru tine, o calatorie in care nu doar ne vom juca, ci vom merge la esenta, in cautare de sens si urmarind dezvoltarea individuala prin interactiune si relationare.

In fiecare zi intram in contact cu o multitudine de oameni. Omul care trece pe langa tine in fiecare dimineata are o istorie de viata proprie, are dorinte, idealuri, ganduri, sentimente. El joaca alaturi de tine un rol social.

Cum ar fi daca pentru cateva ore ai renunta la toate mastile care te indeparteaza de “tine” si ai juca rolul tau, ai fi "TU" cel adevarat, tu cel pe care il asculti si il descoperi doar atunci cand primesti cate un cadou neasteptat, doar atunci cand te uiti la un film care iti trezeste amintiri, doar atunci cand te certi cu sotul sau sotia si tipi la fel de tare ca atunci cand erai copil si credeai ca ai suferit o nedreptate, doar atunci cand iti amintesti de mirosul de primavara si pentru cateva secunde nu mai esti in drum spre birou ci undeva la tara pe la varsta de cinci ani.

Te invitam sa patrunzi intr-un univers pe care poate nu l-ai mai explorat de mult timp: universul interior, universul copilariei, universul care iti era atat de la-ndemana si atat de natural atunci cand erai mic. Atunci puteai fi orice iti doreai sa fii. Acum esti un adult cu griji si responsabilitati, cu atributii dictate si din exterior de rolurile sociale. Vino sa iti amintesti cat de multe lucruri iti pot aduce bucuria, ca atunci cand erai copil, si vino sa iei aceste amintiri cu tine si sa le aplici in viata de zi cu zi!

Vino intr-o calatorie pe axa timpului, in trecut, prezent si viitor, in care vei scoate mastile sociale si vei purta "masca” frumoasa a copilariei care te va ajuta sa fii cine esti cu adevarat, te va ajuta sa descoperi cum faci sa te impotmolesti uneori si te va indruma spre a fi autentic cu tine si cu ceilalti.

Dedicam serile zilelor de 1 si 2 septembrie, intre orele 18:00-21:00 spectacolului de teatru si de crestere interioara, ai carui protagonisti veti fi chiar voi! Rezerva doua seri pentru tine!

Locatia: Bucuresti, adresa va fi comunicata ulterior participantilor.

Taxa de participare: 90 RON

*studentii beneficiaza de o reducere de 10%


Traineri:

Andreea Matauan (psiholog)
contact: andreeamatauan@yahoo.com; 0721 923 175

Raluca Banuta (psiholog)
contact:
raluca_banutza@yahoo.com; 0721 497 982

Inscrieri si informatii suplimentare: andreeamatauan@yahoo.com, 0721 923 175

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu