marți, 29 iunie 2010

12 iulie 2010 DRAMATERAPIE



Atelier de dramaterapie



Eşti invitat la întâlnirea cu tine prin intermediul actorului interior! Da, în fiecare zi joci o sumedenie de roluri! Da, uneori îţi e dificil să faci diferenţa între cine eşti cu adevărat :cel din culise sau cel de pe scenă! Da, de multe ori îţi vine să arunci orice mască, să te demaşti, şi să spui lumii întregi: acesta sunt EU! Dar ştii cu adevărat care eşti TU? Câte măşti trebuie să dai jos până să te găseşti? Cu siguranţă anumite roluri ţi-au plăcut atât de mult, încât le-ai permis să pătrundă dincolo de actor, le-ai invitat să facă parte din tine! Oare care este rolul producător de suferinţă şi de nelinişti pe care îl repeţi mereu fără ca măcar să îţi dai seama? Oare care sunt resursele tale, acele lucruri în care excelezi şi prin care te diferenţiezi de ceilalţi, acele abilităţi deosebite care te fac cine eşti?


Vestea bună este că regizorul eşti tot tu, poate o parte uitată din tine, dar care nu îţi aparţine mai puţin decît toate acele roluri pe care le joci în stagiunea fără vacanţe care este viaţa ta.


La atelierul de dramaterapie vei face un prim pas spre descoperirea rolului blocant repetitiv, dar şi a resurselor de care dispui. Apoi regizorul din tine, dobândind aceste informaţii atât de preţioase, va putea să te “avanseze în funcţie”, să îţi propună roluri mai confortabile pentru tine, care să te pună mai mult în valoare şi care să nu îţi stopeze evoluţia, roluri care să te ajute să obţii aplauze la scenă deschisă! Şi cu ocazia acesta îţi mai spunem un secret, ştii care sunt aplauzele care contează cel mai mult? Ei bine, află că sunt tot aplauzele tale, află că tot tu eşti cel mai în măsură să îţi apreciezi munca şi rezultatele! Şi dacă spectatorul este fericit, actorul şi regizorul nu pot decât să se bucure constatând că au făcut o echipă minunată!


Vino aşadar să joci într-o echipă de teatru alcătuită în mod spontan din alţi căutători de sine si de sens asemenea ţie, vino să joci un rol vechi sau un rol nou, pentru că indiferent ce vei alege, vei afla ceva important despre tine!


“TU” autentic te aşteaptă să-l cunoşti! Tu ce mai aştepţi?


Workshopul are un numar limitat de participanti.
Data: 12 iulie
Orele: 18:00 - 21:00

Locatia va fi ulterior comunicata participantilor
Traineri: Andreea Măţăuan(psiholog); Luiza Udrea(psiholog)
Detalii despre participare si taxa de inscriere : andreeamatauan@yahoo.com sau udrealuiza@gmail.com

Un comentariu:

  1. ce misto!!!! si eu vreau !!!!
    dar nu sunt in bucuresti pe 8 iulie :(((((((

    RăspundețiȘtergere