miercuri, 2 iunie 2010

Workshop 14 iunie 2010

Eşti pregătit să evadezi!
-De la oboseală şi amorţeală la energie şi spontaneitate-

Poate ţi se pare că „viaţă” şi „rutină” sunt sinonome, poate uiţi ce zi a săptămânii este pentru că fiecare zi seamănă înspăimântător de mult cu cealaltă, poate ai pierdut fără să îţi dai seama şi ultima formă de a te exprima pe tine în exterior în mod vizibil şi personal prin scrisul de mână, poate calculatorul îti este şef, părinte şi partener de viaţă, poate joaca ţi se pare o activitate rezervată copiilor, poate laptop-ul tău are un nume, poate, ne mai ştiind cine eşti şi ce îţi place să faci, petreci şi timpul liber în faţa calculatorului sau uiţi de tine privindu-i pe alţii la televizor, poate... poate... poate...

Dacă te regăseşti în oricare din mulţii de „poate” de mai sus, află că se poate mai mult! Află că TU POŢI să te redescoperi, că TU POŢI să te regăseşti şi că DOAR TU POŢI lua decizia de a te reîmprieteni cu tine, nimeni altcineva nu o va face în locul tău!

Chiar dacă fără să vrei, prins în vâltoarea şi în viteza cu care se desfăşoară viaţa ta, ai împins copilul din interiorul tău într-un colţ, să ştii că el are puterea să se mişte de acolo, atâta timp cât tu îi permiţi. Noi creăm spaţiul şi contextul în care acest copil se va putea întoarce pentru trei ore în prim-planul vieţii tale. Apoi este decizia ta ce faci cu el în continuare, dar cu siguranţă vă veţi împrieteni, vă veţi cunoaşte şi recunoaşte.

Iată care va fi desfăşurarea workshop-ului nostru, ne întâlnim într-un spaţiu primitor împreună cu un grup de persoane gata şi ele, ca şi tine, să evadeze din închisoarea autoconfecţionată. Acolo fiecare se regăseşte pe sine prin muzică, iar apoi creează, confecţionează, modelează cu scop şi cu sens, fiecare devine artist, indiferent de talentul său. Cheia de acces spre a fi un artist desăvârşit la acest atelier este SPONTANEITATEA.

Ce câştigi? „Viaţă” şi „rutină” vor deveni antonime, spiritul tău creativ va avea ocazia să se exprime prin ceea ce vei realiza cu mâinile tale, copilul interior se va trezi din amorţeală şi vei învăţa cum să apelezi la el de câte ori ai nevoie, vei face paşi spre a profita de singurătate şi timp liber pentru a te cunoaşte şi dezvolta, vei interacţiona „live” cu alte persoane aflate în drumul spre libertate.


Precauţii: exces de voie bună, depăşirea limitelor de viteză creatoare, consum excesiv de culoare, spargerea vitrinei cu idei inovatoare!


Workshop-ul are un numar limitat de locuri!

Data: 14 iunie 2010
Orele: 18:00 - 21:00
Locatia va fi ulterior comunicata participantilor (Bucuresti)
Traineri: Andreea Matauan (psiholog), Luiza Udrea (psiholog)
Detalii si inscrieri: andreeamatauan@yahoo.com, udrealuiza@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu